Over ons

Meet the founders

 

Hi Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in onze shop. Beide hebben wij (Ingeborg en Anne-Marije) enorme liefde en passie voor mode, interieur en styling. Wij doen dan ook niets liever dan jullie inspireren en adviseren met onze prachtige mode- en interieurmerken. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van mode, interieur en styling hebben wij onze kwaliteiten en expertise gebundeld en is Lette Lys ontstaan. Er is niets leuker dan onze ‘eigen combinaties’ te maken met de merken die we verkopen. Hierin zijn we een tikkie eigenwijs en hopen we jullie met onze creativiteit te verrassen.


Ons doel is om onze klanten heel goed aan te voelen, zodat we ze uit hun comfortzone trekken en zij zich daarin comfortabel voelen. Dit doen wij op mode- en interieurgebied. In onze winkel ervaar je hoe mode en interieur met elkaar verbonden zijn. Hoe fijn is het als je je lekker voelt in wat je draagt? Maar ook wanneer je thuiskomt, moet het kloppen en moet je huis fijn en comfortabel voelen. Met de verschillende interieurpakketten helpen wij jou op weg om een fraai en passend interieur te creëren.

 

Doordat wij elkaar goed aanvullen, kunnen we jou goed helpen met elke mode en woonvraag. Of dit nu een complete make-over voor je huis of voor jezelf betreft of dat je op zoek bent naar een leuk cadeau net even anders dan anders, kom gezellig bij ons langs. Wij staan voor je klaar.  

 

Liefs,

Anne-Marije en Ingeborg